Esenyurtta Yangin - Esenyurt'ta yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı / Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Esenyurtta Yangin - Esenyurt'ta yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı / Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.. 01:03 trafikte yumruklu kavga kamerada. Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan lojistik firmasına ait depoda saat 12.10 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı. İstanbul esenyurt'ta gece saatlerinde bir fabrikada yangın çıktı.

Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Esenyurt balıkyolu mahallesi'nde bir iş yerinde yangın çıktı. Binada çıkan yangında anneanne ile 8 yaşındaki torunu hayatını kaybetti. Kısa sürede büyüyen yangın sonucu iş yeri alevlere teslim oldu.

ESENYURTTA KORKUTAN YANGIN OLAY YERİNE GELEN İTFAİYE ...
ESENYURTTA KORKUTAN YANGIN OLAY YERİNE GELEN İTFAİYE ... from i.ytimg.com
Binada çıkan yangında anneanne ile 8 yaşındaki torunu hayatını kaybetti. Esenyurt'ta bir evde yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir apartmanın 4'üncü katındaki dairede bayram günü çıkan yangında mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı. Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Adeta harabeye dönen fabri̇ka drone i̇le havadan da görüntülendi̇. Esenyurt balıkyolu caddesi'nde 4 katlı bir binanın giriş katındaki mobilya mağazasında yangın çıktı. Gece saatlerinde i̇stanbul esenyurt osmangazi mahallesi'nde bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Avcılar'da, trafikte tartışma nedeniyle bir kişinin, kadın sürücünün önce aracını durdurup daha sonra küfür ettiği iddia edildi.

İstanbul esenyurt'ta gece saatlerinde bir fabrikada yangın çıktı. 9 ekim 2020, 23:00 tarihinde eklendi. Bir son dakika haberine göre esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. Anneanne ve torunu hayatını kaybetti. Bir binada çıkan yangında 7 kişi kurtarılırken, içeride mahsur kalan bir kadın ve bir çocuk hayatını kaybetti. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir apartmanın 4'üncü katındaki dairede bayram günü çıkan yangında mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı. Esenyurtta yangin | alevlere teslim olan iş yeri havadan drone ile görüntülendi. Gece saatlerinde i̇stanbul esenyurt osmangazi mahallesi'nde bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta plastik sandalye fabrikasının bahçesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahalesi. Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın. Çıkan yangında anne ve çocuğu hayatını kaybetti. Kısa sürede tüm caddeyi saran dumanlar korku dolu anlar yaşatırken, itfaiye ekipleri. Kısa sürede tüm caddeyi saran dumanlar korku dolu anlar yaşatırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın, saat 15.00 sıralarında atatürk mahallesi bülbül sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın girişinde çıktı. Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın. 9 ekim 2020, 23:00 tarihinde eklendi. Esenyurt'ta bulunan lojistik firmasına ait depoda saat 12.10 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

ESENYURTTA KORKUTAN YANGIN OLAY YERİNE GELEN İTFAİYE ...
ESENYURTTA KORKUTAN YANGIN OLAY YERİNE GELEN İTFAİYE ... from i.ytimg.com
Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Adeta harabeye dönen fabri̇ka drone i̇le havadan da görüntülendi̇. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Esenyurt balıkyolu mahallesi'nde bir iş yerinde yangın çıktı. Olayda yaralanan olmazken, dükkan kullanılmaz hale geldi. Binaların çatısındaki yangın itfaiye ekipleri tarafından 2 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Esenyurt'ta bulunan lojistik firmasına ait depoda saat 12.10 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

01:03 trafikte yumruklu kavga kamerada. Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın çıkan yangın sonucu tüm depo alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Mahsur kalanlar itfaiye merdiveniyle binadan çıkartıldı. Jun 30, 2021 · esenyurt'ta bir kebapçıda başlayan yangın, diğer apartmanlara da sıçradı. Yangından yükselen duman mahalleyi kaplarken olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta 5 katlı binanın girişinde bulunan eski giysilerin yanmasıyla çıkan yangında, aralarında bebek ve yaşlıların da olduğu mahsur kalan 13 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. İstanbul esenyurt'ta ilçesine bağlı örnek mahallesi'nde kebapçının çatısında çıkan yangın çevresindeki binalara da sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Esenyurt akçaburgaz mahallesi'ndeki bir kauçuk fabrikasında saat 10.00 sıralarında yangın çıktı. Esenyurt balıkyolu mahallesi'nde bir mobilya dükkanında çıkan yangın mahallede paniğe yol açtı. Yangın, saat 15.00 sıralarında atatürk mahallesi bülbül sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın girişinde çıktı. Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın.

9 ekim 2020, 23:00 tarihinde eklendi. Esenyurt'ta kebapçıda yangın i̇stanbul esenyurt'ta bir kebapçının çatısında yangın meydana geldi. 23:49 esenyurt'ta motosi̇klet hirsizlarinin pi̇şki̇nli̇ği̇ güvenli̇k kamerasina yansidi. Esenyurt'ta bulunan lojistik firmasına ait depoda saat 12.10 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, saat 15.00 sıralarında atatürk mahallesi bülbül sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın girişinde çıktı.

İstanbul Esenyurt'ta büyük panik yaratan yangın!
İstanbul Esenyurt'ta büyük panik yaratan yangın! from www.yurtgazetesi.com.tr
Kısa sürede tüm caddeyi saran dumanlar korku dolu anlar yaşatırken, itfaiye ekipleri. Yangın, saat 15.00 sıralarında atatürk mahallesi bülbül sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın girişinde çıktı. 01:03 trafikte yumruklu kavga kamerada. Adeta harabeye dönen fabri̇ka drone i̇le havadan da görüntülendi̇. Esenyurtta yangin | alevlere teslim olan iş yeri havadan drone ile görüntülendi. Esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. Esenyurt'ta yangına rağmen tıraşa devam etti. Binaların çatısındaki yangın itfaiye ekipleri tarafından 2 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

Kısa sürede tüm caddeyi saran dumanlar korku dolu anlar yaşatırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Jun 30, 2021 · esenyurt'ta bir kebapçıda başlayan yangın, diğer apartmanlara da sıçradı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta ilçesine bağlı örnek mahallesi'nde kebapçının çatısında çıkan yangın çevresindeki binalara da sıçradı. Esenyurt balıkyolu mahallesi'nde bir iş yerinde yangın çıktı. Esenyurt'ta plastik fabrikasında yangın paniği. Kısa sürede tüm caddeyi saran dumanlar korku dolu anlar yaşatırken, itfaiye ekipleri. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Esenyurt'ta yangına rağmen tıraşa devam etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sokakta bulunan 2 katlı apartmanın zemin katında bulunan kebapçıda saat 13.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 01:03 trafikte yumruklu kavga kamerada. Bir binada çıkan yangında 7 kişi kurtarılırken, içeride mahsur kalan bir kadın ve bir çocuk hayatını kaybetti. Gece saatlerinde i̇stanbul esenyurt osmangazi mahallesi'nde bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.